MediLife - az egészség webáruháza
Felhasználó Név:    Jelszó:      REGISZTRÁCIÓ
 ELFELEJTETT JELSZÓ KÉRDÉSE VAN?
  FÕOLDAL        TERMÉK KATALÓGUS        KAPCSOLAT - ÜGYFÉLSZOLGÁLAT        VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ        
A KOSÁR TARTALMA: a kosár üres
Részletes kosár » | Rendelés küldése »
Gyógynövények
Táplálékkiegészítők
Vitaminok
Egyszerhasználatos eszközök
Fogyókúra
Szépség
Orvosi műszerek, eszközök
Fertőtlenítők és tisztítószerek
Tepe Szájhigiénés termékek
Dentaid szájápolási termékek
OralB
Maszkok
Gumi kesztyűk
Pelenkák
Papíráru
Fogsor tisztítók és ragasztók
Fogvédők készítése sportolóknak
Fogékszerek

 Vásárlási útmutató- ÁSZF

Az oldalon szereplő árak bruttó fogyasztási, fizetendő árak! 

 

 

Általános Szerződési Feltételek - MediLife
 

Az alábbi dokumentum a Kiwa Dental Kft. által üzemeltetett MediLife webáruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Rendelés véglegesítése előtt kérjük, feltétlenül olvassa el, mivel megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti, szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadja. Amennyiben igénybe veszi az oldal szolgáltatásait és cégünk internetes oldalán rendelést küld el, ezzel egyidejűleg kijelenti, hogy ismeri, magára nézve kötelezőnek tekinti, és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban: ÁSZF) amely Ön és a Kiwa Dental Kft. között, mint egyezség létrejött. Kiwa Dental Kft. fenntartja a jogot, hogy előzetes egyezség és értesítés nélkül módosítsa az ÁSZF-et, és a vásárló felelőssége, hogy minden esetben ellenőrizze az adott, aktuálisan érvényes ÁSZF-et. A webáruházban csak 18. életévét betöltött személy vásárolhat és adhat le megrendelést. A rendelés elküldésével a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre a Kiwa Dental Kft. és a rendelést leadó magánszemély vagy cég (továbbiakban: megrendelő) között, és a megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat a megjelölt fizetési módon kiegyenlíti. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a Szolgáltató Webshop tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.1. A Szerződési Feltételek alapfogalmai
 
1.1 Szolgáltató adatai
Neve: Kiwa Dental Kft.
Címe: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 97/B 
Adóigazgatási azonosítószám: 10247345-02-42
Cégjegyzék száma: 10-09-061861
 
1.2 A Vásárló
Aki a Webshop Szolgáltatást igénybe veszi, azaz a Webshop internetes felületén keresztül árut rendel, vásárol.
 
1.3 A Szállító
Kiwa Dental Kft. , vagy az általa megbízott csomagküldő szolgálat.
 
 
2. A Webshop Szerződési Feltételek közzététele
A Webshop Szerződési Feltételek Vásárló által történő elfogadása a Webshop-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

3. A Webshop Szerződési Feltételek hatálya
Kiwa Dental Kft. fenntartja a jogot, hogy a Webshop Szerződési Feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A Webshop Szerződési Feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Webshop Szerződési Feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Webshop-szolgáltató a Webshop-szolgáltatást biztosítja.
 
 
4. A Webshop Szerződés Létrejötte és módosítása
 
 
4.1 általános jellemzők
A Szerződés a Szolgáltató Internetes felületén történő  megrendeléssel, illetve jelen Szerződési Feltételek elfogadásával jön létre. A Webshopban való vásárlás feltétele a szállítási adatok és elérhetőségek megadása. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a Vásárló a Megrendelést végső formájában jóváhagyja. Kiwa Dental Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.
 
 
4.2 Megendelés módosítása, törlése
A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a Vásárló a Webshop Ügyfélszolgálat menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen illetve telefonos hívószámon teheti meg. A megrendelés visszavonása csak a postázás, illetve a futárszolgálat részére történő átadás előtt lehetséges.  
 
4.3 Fizetési feltételek
A Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét átvételkor a Szállítónál illetve személyes átvételnél az átvételi helyen készpénzben teljesíti. A Szállító a készpénz átvételéről számlát ad. Kiwa Dental Kft. részteljesítést nem vállal, a Szállító részteljesítést nem fogadhat el. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.
 
4.4 Szállítási módok

1. Csomagküldő szolgálat: 
A csomagok kézbesítését futárszolgálat vagy posta végzi. A Vásárló a futárszolgálat munkatársának fizeti meg az áru(k) ellenértékét, és a szállítási költséget.

Szállításra ügyfélszolgálatunknál kérhet ajánlatot.
 
2. Személyes átvétel:
Személyes átvételre Budapesten van lehetőség, kizárólag előre egyeztetett időpont alapján:

Medi Life Center,
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 97/B.
Időpont egyeztetés: munkanapokon 9 és 16 óra között a +36 1 252-1421
 
4.6 Sikertelen kézbesítés
Általános kiszállítási határidőnél a Szállító kettő alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a megrendelést Kiwa Dental Kft.érvénytelennek nyilvánítja és törli. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti Kiwa Dental Kft. számára. Kiwa Dental Kft. ilyen esetben a többletköltség összegéről számlát állít ki.
 
 
5. A Vásárló jogai és kötelezettségei
A Vásárlónak 8 napig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet -Távollévők között kötött szerződésekről- értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag készhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 8 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.
 
6. Adatvédelem, adatbiztonság
 
6.1 Adatvédelmi Nyilatkozat
A megrendeléshez szükséges adatfelvétel során Kiwa Dental Kft. a következő adatokat rögzíti a Vásárlókról:

A Vásárló azonosításához szükséges adatokat:
- Név
- Szállítási cím
- Elektronikus levelezési cím
- Elérhetőségi telefonszáma

Választhatóan megadható adatokat:
- Egyéb közlendő
- Számlázási cégnév
- Adószám a számlázáshoz
 
A megrendelések kiszállítása érdekében a Kiwa Dental Kft. a következő adatokat bocsátja a Szállító, illetve a Szállító Megbízottja rendelkezésére:

• Megrendelő neve
• A teljes Szállítási cím
• Egyéb közlendő (lehetséges átvételi időpontok)
• A megrendelés összege szállítási díjjal együtt (utánvétes megrendelés esetén)
• Megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége.
A Szállító, illetve Megbízottja ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli és a kézbesítés után azokat a Kiwa Dental Kft. részére visszaszolgáltatja illetve megsemmisíti.
 
6.2 Személyes adatok módosítása
Megadott személyes adatait a Vásárló e-mailben vagy telefonon bármikor megváltoztathatja illetve törölheti.


Hírlevél
Ha az elsõk között szeretne tájékozódni...
 E-mail: 
feliratkozás leiratkozás

 Termék Katalógus
Gyógynövények
Táplálékkiegészítők
Vitaminok
Egyszerhasználatos eszközök
Fogyókúra
Szépség
Orvosi műszerek, eszközök
Fertőtlenítők és tisztítószerek
Tepe Szájhigiénés termékek
Dentaid szájápolási termékek
OralB
Maszkok
Gumi kesztyűk
Pelenkák
Papíráru
Fogsor tisztítók és ragasztók
Fogvédők készítése sportolóknak
Fogékszerek
by xGraFiX